Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε στο PSN το alpha build του νέου Call of Duty

*
Το φετινό παιχνίδι της σειράς Call of Duty υφίσταται ήδη υπό μια συγκεκριμένη μορφή στο PlayStation Network. Το alpha build του παιχνιδιού ανακαλύφθηκε τυχαία στο database του PSN. Όλα ξεκίνησαν όταν το PS4 Database, ένα site που καταχωρεί τις δραστηριότητες του PSN, δημιούργησε μια νέα καταχώρηση για το παιχνίδι με την ονομασία The Red Door.

Αν και το όνομα δεν αποκαλύπτει απαραίτητα έναν τίτλο Call of Duty, το ID του υλικού με την ονομασία EP0002-CUSA20074_00-COD2020INTALPHA1 προδίδει περί τίνος πρόκειται. Κάτι ακόμα που φανερώνει την ύπαρξει του παιχνιδιού στη βάση δεδομένων του PSN επιβεβαιώνεται από το PS4 Patches, το οποίο ανακάλυψε πως ένας αριθμός από μεγάλα patches έχουν ήδη ενσωματωθεί στο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες.


Το να μοιράζονται οι ομάδες ανάπτυξης ιδιωτικά τα development builts σε networks όπως PSN, Xbox Live και Steam είναι συνηθισμένο και το γεγονός ότι οι περισσότεροι developers εργάζονται από το σπίτι σίγουρα ενισχύει το φαινόμενο.



Οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από το ID δεν μας λένε και πολλά για το παιχνίδι, εκτός του ότι θα υποστηρίζει και το PlayStation 4 Pro. Ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν το keyart του παιχνιδιού, αναφέροντας πως θα ονομάζεται Call of Duty: Black Ops Cold War, με το Cold War να απουσιάζει, δίνοντας την εντύπωση ότι η Activision το αφαίρεσε από τον τίτλο. Το πιο ενδιαφέρον νέο που έρχεται στο φως είναι η επιστροφή του Zombies mode, ενώ σύμφωνα με το Modern Warzone τα αρχεία του παιχνιδιού περιλαμβάνουν ακρωνύμια για campaign (CP), multiplayer (MP), Zombies (ZM), Warzone (WZ) και Warzone Zombies (WZZM).

Το τελευταίο είναι λογικό, αφού η Activision έχει δηλώσει πως το Warzone θα συνεχίσει μαζί με τα μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty, οπότε και δεν θα ήταν παράλογο για την Treyarch να προσθέσει τη δική της πινελιά στο battle royale mode του franchise κυκλοφορώντας το δικό της παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*